大师品酒师对全施坦威学校

九五至尊游戏 - 九五至尊棋牌游戏是英国第一所国立学校收到的是一个全施坦威学校声望的奖项。这种特殊的地位意味着,今年的学术,学校将采取从世界著名的钢琴制造商八个新钢琴交付,替换其立柱当前股票和大奖赛的宝宝。这意味着,在学校的所有学生将学习如何打品牌新施坦威乐器,要考虑一些在世界上最好的钢琴。

但学校自身的钢琴激动人心的到来前,一群从学校11名年轻音乐家本周在斯坦威音乐厅,该公司英国总部处理,大师班斯坦威。

Two pupils who are working towards their Grade 8 piano exam had a one-to-one Masterclass with Charles Owen, a highly accomplished and successful pianist, Steinway & Sons UK Ambassador, and Professor of Piano at Guildhall School in London.

欧文先生用学生曾在他们所选择的考试件,给予改善和捕捉每一个工作的本质洞察力和专家技术技巧。随着每一次小的调整和明确的解释,学生明显改善。欧文先生的贝多芬和肖邦的知识给小学生理解和上下文的附加层成碎片,他们选择了他们增强性能。

Mr Lewis Edney, Director of Music at the School, said of the Masterclass, “We are grateful to Mr Keith Glazebrook from Steinway & Sons for the invitation to the Masterclass and Mr Owen for his time during the amazing day. Leon and Edward, who took part in the Masterclass, were given invaluable advice on their pieces, which will undoubtedly benefit and develop their musical skills.  We look forward to being an All-Steinway School and introducing our pupils to the Steinway level of excellence.”

不仅没有学生喜欢参加和观看大师,但他们也表示周围的闪闪发光的施坦威陈列室和修复工作室,捕捉复杂的护理的一瞥进入制作那名琴。他们了解公司出身卑微如何开始与它的创始人,海因里希·安格世天威,以及关于各元素进行施坦威很特别。

当天包括一些其他的非常特殊的治疗:有一个梦幻般的体验,能够发挥学生用于那是在去年的BBC音乐节独奏家表演的钢琴。后来,过去学生们上起了spirio,自弹钢琴是能够从记录的大型文库播放音乐和可以记录,也可以播放新的活件。

学校现在就盼着选择钢琴本身含学生在旅施坦威工厂在汉堡在四月。

2020年2月13日